08 березня, 2013

Три вправи для жінок на 8 березня

Своїми руками до ваших
Дорогі Жінки!

Ми можемо святкувати чи не святкувати 
8 березня, бути солідарними чи бути осторонь міжнародного жіночого дня. Та попри це нам варто пам'ятати три важливі речі про себе:

1. Від нас залежить любов у домі, тож саме нам варто дбати про те, щоб наше серце було повне. 

- закрийте очі покладіть праву руку на область серця і подумайте про те у вашому житті, за що ви дійсно вдячні. Якщо у вас вийде добре зосередитись - ви відчуєте тепло у долоні. Це - не містична вправа, а науково підтверджений спосіб інтеграції емоцій, розуму і тіла.

2. Жінка-берегиня і хоронителька домашнього вогнища має турбуватись про свої сили і ресурси. Як би ми не хотіли вгодити усім, встигнути усюди, а без енергії у нас це навряд чи вийде.

- занотуйте список тих приємних справ для самої себе, на які ви можете виділити час і зусилля. Тиждень робіть хоча б по одній з цього списку. "Щоденник задоволення" чи поведінкова активація також дуже ефективний спосіб підтримувати себе у балансі.

3. Те, на скільки ми приймаємо себе, не залежить від нашої краси, ваги чи досягнень. Ми - є. І це - найбільший дарунок нам від життя. І щоб не зашпортуватись через самодокоряння, частіше згадуйте свої чесноти.

- напишіть 10 відповідей на питання: "Чому я хороша?" А потім напишіть іще 10!

Немає коментарів:

Дописати коментар