11 жовтня, 2007

Дещо про танець...



Дайте тілу простір,
і воно розповість історію своєї душі

Чи присутній танець у Вашому житті? «Звичайно!»
вигукнете Ви, згадавши дискотеки й свята. Або замислитесь, пригадуючи, коли востаннє рухалися під музику...

історія + побут + людина = ТАНЕЦЬ
Що ж може дати танець? Чому у всіх культурах світу йому належать почесні ролі? Роль ритуалу – танець супроводжує найважливіші етапи життя: народження, дорослішання, одруження, смерть. Танець викликає дощ, приносить урожай й удачу на полюванні. Роль оздоровлення – сибірські, африканські й мексиканські шамани танцюють, щоб вилікувати й принести здоров'я. На заняттях ми зможемо навчитися переборювати складні  моменти нашого життя й зціляти свої душі й тіла.
тіло + музика + рух  = ТАНЕЦЬ
Все живе рухається, рухається у своєму власному ритмі й просторі. На скільки досліджені Вами Ваш ритм і Ваш простір? Наше тіло може як виражати, так й «накопичувати» емоції. Нагромадившись, перебуваючи у полоні в тілі, вони можуть сковувати нас, блокувати рух, заважати спонтанності й самовираженню. Дозвольте музиці випустити Ваші емоції в танці, рух це життя й енергія!
людина + партнер = ТАНЕЦЬ-дует               людина + група = ТАНЕЦЬ племені
Щодня ми «танцюємо» танці-взаємини зі своїми близькими й рідними, начальниками й підлеглими, друзями й клієнтами. Іноді це справжній племінний танець! Це дуже різні танці, у деяких ініціатива належить нам, у деяких – ні, в одних є єдиний порив, в інших – роз'єднаність. Експерименти з танцем принесуть почуття дійсного контакту, нові навички взаєморозуміння й самовираження.
І, найважливіше: поки ми не навчимося танцювати соло, не можливо станцювати дует. Танцювально-рухова терапія дозволяє визволити Ваш щирий авторський початок у русі й світовідчуванні, виразити Ваше соло. Потанцюємо?


Запрошую на перше ознайомче заняття з курсу по
ТАНЦЮВАЛЬНО-РУХОВІЙ
 ТЕРАПІЇ


у неділю 21 жовтня 2007

Немає коментарів:

Дописати коментар