04 березня, 2010

Тренінг для батьків і дітей - випуск №2

Доброго дня, шановні учасники тренінгу
«МАЛЕНЬКІ ПРИНЦИ, ПРИНЦЕСИ, А ТАКОЖ ЇХ БАТЬКИ»!


З приємністю згадую наше минуле Друге заняття, на якому до нас, дорослих уже долучились діти. Надсилаю Вам на згадку про приємні враження пошуку довіри одне в одному фотографії із заняття, ось посилання на веб-альбом: (наразі приховано).

Цікаво згадати, як діти почали пояснювати довіру, як дерево. Насправді, щось дуже глибоке є у цьому дитячому поясненні. Маленькі зернятка Любові, Турботи і щоденного Піклування на ґрунті Стосунків дійсно проростають у дерева Довіри. Які обов’язково принесуть свої плоди – Самостійність, Дружбу і почуття власної Гідності. Сподіваюсь, ця метафора допоможе нам дарувати одне одному довіру :)

Для учасників, які приєднаються до нас 6 березня – поділюсь вправою, яку ми робили на занятті. Під спокійну приємну музику батьки і діти доторкались долонями і по черзі були із заплющеними очима, спочатку діти, потім дорослі. Завдання особи, яка буле із відкритими очима, обережно вести, а задача особи, що мала очі заплющені – не відривати рук і намагатись відчути рух партнера по танцю. Потім поділіться враженнями і намалюйте спільний малюнок вашого танцю.

Наступного разу 06.02.10 на третьому занятті «Танець стихій» ми чекаємо на Вас!
Ми будемо:
Ø далі знайомитись один з одним;
Ø розбудимо свою уяву, танцюючи з різними стихіями під чудову музику;
Ø зарядимось позитивними емоціями і враженнями.

До зустрічі!

Тренінг для батьків і дітей - випуск №1 

Немає коментарів:

Дописати коментар